Antalya’da yürekleri ağza getiren olay Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Lara’da bulunan yaklaşık 18 katlı bir apartmanın 15’inci katında meydana geldi. Ev temizliği yapmak isteyen bir genç kadın, sıra pencerenin dışarısına gelince akıl almaz bir karar verdi. Kadın evinin camlarını silmek isterken, pencerenin dışında bulunan denizlik kısma hiçbir güvenlik önemli almadan çıktı.

ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ

Türkiye’de her yıl onlarca kişi tedbir alınmadan yapılan iş kazalarında hayatını kaybediyor. Antalya’da yaşanan olay temizlik yapmak isteyen genç kadını adeta ölümün ucundan aldı. Genç kadın, 18 katlı bir rezidansta evinin camlarını silmek isterken, kat yüksekliğine aldırış etmeden pencerenin dışında bulunan denizlik kısma hiçbir güvenlik önemli almadan çıktı. Tehlikeli temizlik anları, binanın karşısındaki bir vatandaşın dikkatini çekti.

Rezidans Tehlikeli Temizlik (2)

KAZALAR DERS OLMUYOR

Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ertuğrul Gün'ün haberine göre; görgü tanıkları durumu korku dolu bakışlarla izlerken, kadının hiçbir güvenlik ekipmanı kullanmadan yaptığı temizlik tepki topladı. Görüntüleri izleyenlerin yürekleri ağzına gelirken kadının neden böyle bir karar verdiği ise bilinmiyor. Görüntüler yaşanan iş kazalarının ders olmadığını bir kez daha göstermiş oldu.

Rezidans Tehlikeli Temizlik (1)

Kaynak: ANTALYA KÖRFEZ GAZETESİ-ERTUĞRUL GÜN