Sezona büyük hedeflerle başlayan ve kadrosuna 17 yeni transfer katan Antalyaspor, ilk haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarına umut verdi. Ancak ilerleyen haftalarda yaşanan puan kayıpları nedeniyle düşme hattından kurtulamayan Akdeniz temsilcisi, ligin son haftasında sahasında Kocaelispor’u 1-0 mağlup etmesine rağmen Süper Lig’e veda etti. Böylece Antalyaspor, 12 yıl aradan sonra yeniden 1. Lig’e düştü.
BİRLEŞME ÇAĞRILARI YAPILDI
Küme düşmenin ardından taraftarların tepkisi kulüp yönetimine yönelirken, Antalyaspor Kulübü ve Antalyaspor A.Ş. yönetimlerine yönelik istifa çağrıları yapıldı. Camia içerisinde ayrıca Antalyaspor Derneği, Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor A.Ş.’nin tek çatı altında birleştirilmesi yönündeki talepler de gündeme geldi.
BAŞKAN BÜLENT KAYA MI OLACAK
Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ertuğrul Gün'ün haberine göre 19 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimli genel kurul öncesinde kulislerde konuşulan en güçlü isim ise mevcut Asbaşkan Bülent Kaya oldu. Antalyaspor kulislerinde Başkan Rıza Perçin’in görevi Kaya’ya devretmeye hazırlandığı öne sürüldü. Antalyaspor yönetiminde aktif görev alan Kaya’nın, yeni dönemde oluşturulacak yönetim kurulunun başına geçebileceği kaydedildi. Öte yandan kulübün karşı karşıya bulunduğu mali sorunlar, transfer yasağı dosyaları ve yeniden Süper Lig’e yükselme hedefi yeni yönetimin önündeki en önemli gündem maddeleri arasında yer alıyor.

CAMİADA ENDİŞE HAKİM
Akdeniz ekibinde kamp programına 20 gün kadar bir süre kalmasına rağmen henüz başkan adayı ya da adaylarının çıkmaması camiada endişeye neden olmaya başladı. Antalyaspor’da Rıza Perçin’in de önümüzdeki günlerde yeni bir açıklama yapabileceği konuşuluyor. Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün ise şuana kadar bir başvurunun olmadığını söyledi.




