Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) seçim maratonu tamamlandı. Berkay Bahar’ın Mavi Listesi seçimden büyük bir zaferle ayrılırken dün yapılan oylamayla beraber Bahar ATSO Yönetim Kurulu’nun yeni başkanı oldu. Seçimin ardından ise gözler ATSO Meclisi’ne çevrildi. meclis başkanlığı, başkan yardımcıları, katip üyeler ve Hesapları İnceleme Komisyonu üyelerinin belirlenmesi için bugün ATSO binasında sandık başına gidildi.
YENİ MECLİS BAŞKANI BELLİ OLDU
Meclis üyeleri bugün saat 10.00’da sandık başına gitti ve yeni dönemde görev alacak isimleri belirlemek üzere oy kullandı. Yaklaşık iki saat süren seçim sürecinde zarfların sayımı saat 12.00 sıralarında tamamlandı. Meclis başkanlığı seçiminde kullanılan 104 oyun 88’ini alan Boğaçhan Göksu, ATSO Meclis Başkanlığına seçildi. . Oylamalar sonucunda katip üyeler ve Hesapları İnceleme Komisyonu üyeleri de belli oldu.

DİĞER KOMİSYON ÜYELERİ DE SEÇİLDİ
Naci Ataseven ve Ömer Bilal, ATSO Meclis Başkan Yardımcılığı görevlerine seçildi. Hasan Ergün ise katip üye olarak belirlendi. ATSO’da Hesapları İnceleme Komisyonu üyelerinin belirlenmesi için yapılan oylamada 103 oy kullanıldı. Seçim sonucunda Ömer Gilan, Mustafa Evli, Ömer Akpınar, Tunç Yiğit Demirci, Murat Şahin, Erdoğan Eralp ve Soner İnal komisyon üyeliğine seçildi. Yapılan bu seçimlerle beraber ATSO’da seçim maratonu sona erdi ve Berkay Bahar yönetiminde yeni dönem başlamış oldu.





