Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yasin Arslan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette şehir içi ulaşım, otobüs hatlarının düzenlenmesi ve esnafın yaşadığı sorunlar ele alındı.

NAZAR BONCUĞU HEDİYESİ

Görüşmede, özellikle toplu taşımada yaşanan yoğunluk, uzun hat süreleri ve yeni güzergâh önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından Başkan Özdemir’e, oda başkanı Yasin Arslan tarafından büyük bir nazar boncuğu hediye edildi. Nazar boncuğu hediyesi, sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların ardından kısa sürede gündem oldu.

Nazar Boncuğu

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Oda Başkanı Yasin Arslan, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Büşra Özdemir’i makamında ziyaret ederek şehrimiz trafiği ve esnafımızın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Değerli Başkanımıza bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Büşra Özdemir Yasin Arslan (3)

YENİ DEĞİL

Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ertuğrul Gün'ün haberine göre; Arslan, hediye olarak verilen nazar boncuğunun özellikle dikkat çekmesi üzerine açıklamada bulunarak, “Yeni bir şey değil, daha önce farklı belediye başkanlarımıza da nazar boncuğu hediye ettik. Cansel Tuncer’e ve Kepez Belediye Başkanımıza da aynı hediyeden vermiştik. Bu kez de değişiklik olsun istedik.” dedi.

Büşra Özdemir Yasin Arslan (2)

Kaynak: ANTALYA KÖRFEZ GAZETESİ-ERTUĞRUL GÜN