Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 9-15 Ekim tarihlerinde “Çatışma ve Çözüm Süreçlerinde İletişimin Rolü” başlıklı eğitim kursu için Kemer’de bulunan Erasmus öğrencilerini makamında kabul etti. Romanya, Bulgaristan, Çekya, Finlandiya, İsveç, Hollanda ve Romanya’dan gelen 16 öğrenci, Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Salonu’nda Başkan Topaloğlu ile bir araya geldi.
EĞİTİM ALANINDAKİ PROJELERİ TANITILDI
Başkan Necati Topaloğlu, ziyarette belediyenin eğitim alanındaki projeleri ve bu projelerin Türkiye'deki diğer belediyelere örnek teşkil ettiğini vurguladı. Kemer’in eğitimde ve kültürde önemli bir rol oynadığını belirten Topaloğlu, Erasmus öğrencilerinin Kemer’de geçirecekleri süre boyunca sadece eğitim almayacak, aynı zamanda şehrin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatına da sahip olacaklarını söyledi.
“KEMER’İ SEVECEKSİNİZ”
Başkan Topaloğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, kendisinin de bir emekli öğretmen olduğunu ve 27 yıl boyunca öğretmenlik yaparak birçok öğrencinin hayatına dokunduğunu ifade etti. Kemer’e gelen Erasmus öğrencilerine teşekkür eden Topaloğlu, “Kemer’de eğitim, kültür ve doğal güzellikleri görme imkanı elde edeceksiniz. Kemer’imizi çok seveceğinizden eminim. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.
KEMER’İN TANITIMI VE TURİZM ELÇİLİĞİ
Ziyaret sırasında Kemer Belediyesi Basın Danışmanı Saffet Yenigün de hazır bulundu. Yenigün, öğrencilere Kemer’in tarihi ve doğal güzelliklerini anlatarak, şehri her ziyaretlerinde farklı yönleriyle keşfedeceklerini belirtti. Yenigün, “Kemer, Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleri ile öne çıkan en önemli turizm destinasyonlarından biri. Hepinizi Kemer’de tatil yapmaya bekliyoruz. Sizler, ülkelerinizde birer turizm elçisi olacaksınız” diyerek ziyaretçileri Kemer’i tanıtmaya davet etti.