CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde CHP’nin İmralı’ya karşı tutumunu eleştirmiş ve terör lider Abdullah Öcalan ile görüşmeye gidecek heyetin arasında CHP’nin olması gerektiğini öne sürmüştü. Kılıçcaroğlu’nun bu paylaşımına tepkiler yağarken eski genel başkana destek Antalya’dan geldi.

SEMİH ESEN’DEN DESTEK

Konyaaltı Belediye eski Başkanı Semih Esen, sosyal medya hesabı üzerinden Kılıçdaroğlu’na destek oldu. Esen yaptığı paylaşımda, “Avrupa Bankası'ndan metro yapımında kullanılmak üzere 300 milyon Euro kredi çekilmiş. Metro için 1 Euro bile harcanmamış. Sonradan türeme trollerin ve kalemini satan gazetecilerin, Cumhuriyet Halk Partisi yedinci Genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptıkları hakaretlere bakarsak, metro yerine reklam ve tanıtıma harcandığı iddia edilen 300 milyon Euro'nun nereye gittiği çok net anlaşılıyor” dedi.

Semih Esen Kılıçdaroğlu Png 1

“HARAMZADE TAYFASI”

CHP’deki bir kesimi ‘haramzade tayfası’ olarak nitelendiren Esen, “Şimdiden söylüyor ve uyarıyorum bu haramzade korosu çok yakın zamanda Özgür Özel'e düşmanlık yapmaya hakaret etmeye başlayacaklar. Hiçbir gerçek CHP'linin bu haramzade tayfaya yüz vermemesi, ilgi göstermemesi, bunlardan medet ummaması gerekir” diye konuştu. Esen'in paylaşımı şöyle:

Muhabir: Tahsin CAN ÖNALP