Turkish Airlines Euroleague heyecanı bugün saat 20.00’da yaşanacak. Türkiye temsilcisi Fenerbahçe Beko finalde Fransız temsilcisi As Monaco ile karşılaşacak. Final heyecanına ortak olmak isteyen Antalya Finike belediyesi özel bir projeye imza atıyor.
FENERBAHÇE İÇİN ZORLU MAÇ
Finike Belediyesi, sosyal medya üzerinden önemli bir çağrıda bulundu. Fenerbahçe’nin final heyecanına ortak olmak isteyen vatandaşların Liman Bahçe sahneye kurulacak olan dev ekranalar davet edildi. Fenerbahçe Beko ile As Monaco arasında oynanacak karşılaşmayı izlemek isteyenler saat 20.00’den önce Liman Bahçe sahnede yerlerini alabilirler.
FİNAL HEYECANI FİNİKE’DE YAŞANACAK
Finike Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Avrupa temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile As Monaco maçını hep birlikte izliyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Saat 20.00’de, Liman Bahçe sahneye hep birlikte Euroleauge finali heyecanı yaşamak için bekliyoruz” denildi.
Avrupa temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile As Monaco maçını hep birlikte izliyoruz. 🥳⛹️
— Finike Belediyesi (@Finikebelediye) May 25, 2025
Tüm hemşehrilerimizi
⏱️ Saat 20.00’de,
📍 Liman Bahçe sahneye
hep birlikte Euroleauge finali heyecanı yaşamak için bekliyoruz. pic.twitter.com/GtLXaBs4tD