İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı'nın kongresi büyük bir katılımla ve coşkuyla tamamlandı. Delegelerin oylarıyla mevcut Başkan Hilmi Er yeniden seçilerek güven tazeledi.
HİLMİ ER, GÜVEN TAZELEDİ
Kongrenin ardından açıklama yapan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Alanya teşkilatının birlik ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Alanya delegelerimizin teveccühü ile güven tazeleyen Hilmi Er Başkanıma ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Vatana, millete ve partimize hayırlı olsun inşallah" ifadelerini kullandı.
TEŞKİLAT YAPILANMASI GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR
Kaya, İYİ Parti'nin Antalya genelinde teşkilat yapılanmasını güçlendirmeye devam ettiğini vurgulayarak, "Hedefimiz, halkın güvenini kazanmak ve yerelde güçlü bir değişimi sağlamak" dedi. Kongreye partililer yoğun ilgi gösterirken, delegelerin alkışları eşliğinde tamalanan seçim sonrası Hilmi Er ve ekibi mazbatalarını alarak göreve başladı.
YÖNETİM KURULU AÇIKLANDI
Kongrede, mevcut İlçe Başkanı Hilmi Er’in tek liste ile girdiği seçim, partililer tarafından desteklendi. Er’in yeni dönem için oluşturduğu 32 kişilik Yönetim Kurulu Asil Listesi de açıklandı. Liste şu şekilde:
Adnan Akay
Ali Namal
Ali Uğur
Alper Kan
Aptullah Yavuz
Arzu Tuncer
Atilla Baysal
Ayşen Gümüş
Bekir Çelik
Emin Kollama
Emine Soykan
Esra Akış Manga
Fahri Aydoğan
Fatih Uyar
Fethi Nazlıer
Gamze Şanlı
Harun Uğuz
Kemal Sertgöz
Mehmet Uğur
Mehmet Uygun
Mesut Tekin
Muharrem Kaya
Mustafa Çelik
Naciye Pala
Necati Öztürk
Özlem Helvacı
Paşa Demir
Ramazan Demir
Selim Demiralp
Sevda Güler Onar
Şevket Özkan
Tevfik Arslan