Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Atakan Sönmez, CHP Genel Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan bayramlaşma programının ileri bir tarihe alındığını açıkladı. Programın 30 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de gerçekleştirileceği bildirildi.
BAYRAMLAŞMA HEYETLERİ AÇIKLANDI
Atakan Sönmez, 28 Mayıs’ta siyasi partiler arasında yapılacak bayramlaşma ziyaretlerine ilişkin kabul ve ziyaret heyetlerinin de belirlendiğini duyurdu.
CHP’nin ziyaret heyetinde 28. Dönem Kütahya Milletvekili Ali Fazlı Kasap, 26. Dönem Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve 28. Dönem Ankara Milletvekili Deniz Demir’in yer alacağı belirtildi.
Partinin kabul heyetinde ise 28. Dönem Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, 28. Dönem Konya Milletvekili Barış Bektaş ve 28. Dönem İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılınç’ın görev yapacağı açıklandı.
“MYK ÇALIŞMASI YAPILMADI”
Sönmez ayrıca, kurultay davasının ardından CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin belirlendiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. MYK üyelerine ilişkin herhangi bir çalışma yapılmadığını belirten Sönmez, kamuoyunda yer alan iddiaların doğru olmadığını kaydetti.





