Antalya'da düzenlenen rüşvet operasyonları sonucu tutuklanarak Döşemealtı L Tipi cezaevine gönderilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabı aracılığı ile kamuoyuna çağrıda bulundu. Sağlığına ilişkin detaylara açıklamasında yer veren Böcek, geri dönüşü olmayan ihmallerin kurbanı olmak istemediğini belirtti.
"EV HAPSİ ÇOK GÖRÜLDÜ"
Güven tazeleyerek geldiği konum üzerinden hayırsever bir kimliğe sahip olduğunu hatırlatan Böcek, "terörist ve örgüt liderliği" kavramlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ev hapsinin kendisine çok görüldüğüne vurgu yapan Böcek, adaletin mutlaka tecelli edeceğini de savundu.
"BANA DEĞİL HERKESE YAPILDI"
Başkan Böcek'in kritik ifadelerini barındıran mesajında şu ifadeler yer buldu:
"Sevgili hemşehrilerim,
Sağlığımla ilgili günde 14 ilaç kullanıyorum. Geri dönüşü olmayan ihmalin kurbanı olmak istemiyorum. Ben 6 defa belediye başkanı seçilen tek kişiyim. Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi Antalya'da 1. sırada hayırseveriyim. Antalya'mda yaşayan tüm vatandaşlarımın huzuru, mutluluğu için gece gündüz çalıştım. Ömrümün yarısını Antalya'ma hizmet için adadım. Ben terörist değilim, örgüt lideri hiç değilim. Bu yapılanlar bana değil beni seven, seçen, CHP'ye oy veren Antalya İttifakı'mızadır.
Bana sağlığımla ilgili ev hapsini bile çok görüyorlar. Ama unutulmasın ki adalet er ya da geç tecelli edecektir. Sevgiyle kalın, adaletle kalın, Cumhuriyetle, Atatürk'le kalın."