Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa eski ilçe başkan yardımcısı ve Muratpaşa Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Serpil Üstün İbradı’da, Süruri Vezir Paşa Cami’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından İbradı Mezarlığı’nda ebediyete uğurlandı. Törene çok sayıda siyasi parti temsilcisi, belediye başkanı, eski ve mevcut milletvekilleri ile Üstün’ün yakınları katıldı.
SİYASİLER VE YAKINLARI YALNIZ BIRAKMADI
Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ece Güneş'in haberine göre, uzun süredir kanser tedavisi gören ve önceki gün vefat eden Serpil Üstün’ün cenaze törenine çok sayıda yurttaşın yanı sıra Antalya milletvekilleri Aliye Coşar, Cavit Arı ve Mustafa Erdem, Akseki Belediye Başkanı İlkay Akça, İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Muratpaşa Belediyesi başkan vekili Canan Keleş, önceki dönem milletvekilleri Devrim Kök ve Tuncay Ercenk, CHP önceki dönem il başkanı Ahmet Kumbul, Yeni Parti Antalya il başkanı Nail Kamacı, Ak Parti İbradı ilçe başkanı Fahri Özaltın, Yeni Parti İbradı ilçe başkanı Hakan Ülker, İyi Parti İbradı ilçe başkanı Selçuk Yamansoy gibi siyasi parti temsilcileri de katıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da, aileye taziye ziyaretinde bulundu.


İBRADI’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Serpil Üstün, Merkez Bankası’ndan emekli olduktan sonra, CHP Çağlayan Mahalle Temsilciliğinde aktif siyasete başladı. CHP Muratpaşa ilçe yönetimindeki görevlerinin ardından 2019-2024 döneminde Muratpaşa Belediye Meclisi üyesi olarak görev yaptı. CHP Antalya eski il yöneticilerinden İsmail Üstün ile evli olan Serpil Üstün, iki çocuk annesiydi.





