Antalya'nın Korkuteli ilçesindeki otogar çevresinde yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, motosikleti ile Yelten Mahallesi'ne giden Rıza Simav, motosikletten düştü. Yaralanan Simav, bilinmeyen nedenden dolayı bir anda çıkan yangında alevlerin içinde kaldı.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekiler vücudu alevler içinde kalan Simav'ı fark edip durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada yardıma koşan vatandaşlar alevleri yanlarındaki giysi ve gazozla söndürdü. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan sürücüyü hastaneye götürdü. Simav, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polis inceleme başlattı.

BAŞKALARI YAKTI İDDİASI

Öte yandan alevler arasında kalan talihsiz adamın o anları vatandaşların cep telefonuna yansıdı. Görüntülerde ilk müdahalede bulunup yangını söndüren vatandaşların sürücü Rıza Simav'ı başkalarının yaktığı iddia ettiği anlar da yer aldı. Olayla ilgili polis ekiplerince soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA