Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince Ekdağ sosyal tesislerinin hizmet durumuna ilişkin duyuru yayımladı. Buna göre bazı sosyal tesisler sadece bayramın birinci günü kapalı olacakken, plajlar ise kesintisiz hizmet sunmaya devam edecek.
BAZI TESİSLER KAPALI, PLAJLAR AÇIK
Belediyeden yapılan açıklamada, Ekdağ Sosyal Tesislerinden Barbaras Aile Çay Bahçesi, Düden Balık Çarşısı ve Atatürk Parkı Ekdağ Sosyal Tesisinin 6 Haziran (yarın) tarihinde hizmet vermeyeceği belirtildi. Ancak bu tesisler, bayramın diğer günlerinde vatandaşlara açık olacak.
MUHİTTİN BÖCEK'TEN VATANDAŞLARA KOLAYLIK MESAJI
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in imzasını taşıyan duyuruda, Ekdağ Plajlarının bayram süresince açık kalacağı ifade edildi. Böylece tatilini Antalya'da geçiren vatandaşlar ve turistler, denizin ve güneşin tadını çıkarmaya devam edebilecek.