Antalya’da Cumhuriyet’in kuruluşunun 103’üncü yılı, Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen 28. Geleneksel Cumhuriyet Balosu ile kutlandı. Meslek mensuplarını, ailelerini, siyasetçileri, kamu yöneticilerini ve meslek kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getiren gecede Cumhuriyet’in eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık değerleri vurgulandı.
Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın resmî sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhuriyet Balosu’nun meslektaşların, ailelerin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildiği belirtilerek geceye katılan isimlere teşekkür edildi.
SİYASET VE İŞ DÜNYASINDAN GENİŞ KATILIM
28. Geleneksel Cumhuriyet Balosu’na Antalya milletvekilleri Mustafa Erdem ve Aliye Coşar ile Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı İsa Güzel katıldı.
Meslek kuruluşları ve iş dünyasından da çok sayıda temsilcinin yer aldığı gecede, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Saymanı Turgut Bahadır, TÜRMOB Sürekli Geliştirme Eğitim Merkezi (SÜRGEM) Yönetim Kurulu Saymanı Halil İbrahim Bakal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Bahar ve Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere hazır bulundu.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Aziz Çiçek, Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Kahramanoğlu, Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanları Sacittin Hancıoğlu, Tevfik Fikret Küçükerciyes ve Emrullah Tayfun Çavdar da baloya katılan isimler arasında yer aldı.
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği kurul üyeleri Yasemin Barlas ve Hülya Kara, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Tolga Cenk Türk, Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Yönetim Kurulu Saymanı Mehmet Peçen ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Danışmanı Savaş Akyüz de geceye katılım sağladı.

MESLEK ODALARI VE AKADEMİK İSİMLER DE BALODAYDI
Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Danışmanı Ali İhsan Öztürk, Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Dr. Öğr. Üyesi Murat Kaplan ile Yeminli Mali Müşavirler Fikret Baş ve Fikret Güler de Cumhuriyet Balosu’nda yer aldı.
Mühendislik meslek odalarının temsilcileri de geceye katılarak Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu. Antalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, Antalya Makina Mühendisleri Odası Başkanı Devrim Kılıç, Antalya Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Ceren Şahin, Antalya Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Karancı, Antalya Maden Mühendisleri Odası Başkanı Gülşah Ergen ve Antalya Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ebru Kaçın davetliler arasında bulundu.

ANSİAD HEYETİ MİLLETVEKİLLERİYLE MECLİS'TE AĞIRLANDI
Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın resmî sosyal medya paylaşımında, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) heyetinin milletvekilleriyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ağırlandığı bilgisine de yer verildi.

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI ANILDI
Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Cumhuriyet Balosu’na katılan tüm konuklara, meslektaşlarına ve ailelerine teşekkür etti. Açıklamada, basın mensuplarının temsilcileri de unutulmayarak anlamlı geceye katılımları dolayısıyla teşekkür mesajı iletildi. Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları saygı, rahmet ve minnetle anılırken Cumhuriyet’in 103’üncü kuruluş yıl dönümü bir kez daha kutlandı.





