Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, A.H.K.’nin tanımadığı bir kişi tarafından ateşli silahla yaralanması üzerine bölgede kapsamlı çalışma başlattı. Güvenlik kameralarının saatler süren incelemesi ve saha araştırmaları sonucunda olayın azmettiricisinin E.A. olduğu, saldırıyı ise E.A., S.Ö., D.K., D.Ş., Y.K., S.K. ve T.G.’nin birlikte planlayıp gerçekleştirdiği belirlendi.

SALDIRI İÇİN 40 BİN LİRA

Ekiplerin tespitine göre, İstanbul’dan gelen Y.K., S.K. ve T.G.’ye, Antalya’daki şüpheliler D.K., S.Ö. ve D.Ş. tarafından kiralık araç tahsis edildi. Ayrıca E.A.’nın saldırıyı gerçekleştirmeleri için iki şüpheliye 40 bin lira verdiği ortaya çıkarıldı. Teknik takip ve fiziki çalışmalar sonucunda olaya karışan 3 şüpheli Sakarya’da, diğer şüpheliler ise Antalya’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.

Sahte Para-3

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ertuğrul Gün'ün haberine göre; Gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüphelilerin adli işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini duyurdu.

Tutuklama-4

Kaynak: ANTALYA KÖRFEZ GAZETESİ-ERTUĞRUL GÜN