Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Antalyaspor evinde Zecorner Kayserispor’u konuk edecek. Karşılaşma 20 Eylül 2025 Cumartesi günü saat 20.00’de Corendon Aırlınes Park Antalya Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem ise belli oldu.
ANTALYASPOR-KAYSERİSPOR MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Antalyaspor- Zecorner Kayserispor maçında düdük çalacak ismin Kadir Sağlam olduğu açıklandı. Sağlam'ın yardımcılığını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mücahid Adem Çelebi üstlenecek. Dördüncü hakem ise Mehmet Ali Özer olacak. Sağlam şu ana kadar Avrupa ve Süper Lig olmak üzere 3 maçı yönetti.
SAĞLAM’IN YÖNETTİĞİ MAÇLAR
Kadir Sağlam, 2025-2026 sezonu UEFA Konferans Ligi Elemeleri’nde oynanan FK Decic Tuzi- Rapid Wien maçında görev aldı. Bu maçta sağlam her iki takıma toplamda 6 sarı kart gösterdi. Avrupa arenasının ardından sağlam sırasıyla Süper Lig’de Başakşehir-Kayserispor ve Alanyaspor-Beşiktaş maçını yönetti. Alanyaspor’un Beşiktaş’a karşı kullandığı penaltı için düdük çalan isim de Kadir Sağlam olmuştu. Sağlam bu karşılaşmalarda toplam 6 sarı kart gösterdi ve 1 kez de penaltı noktasını işaret etti.