Antalyaspor’da Teknik Direktör Erol Bulut’un “taktik bilgilerimizin rakibe sızdırıldığı” yönündeki açıklamaları sonrası kulüp içinde başlatılan soruşturma yeni bir boyut kazandı. İddialar üzerine, daha önce Antalyaspor’da çalışan ve Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin’in de berberi olduğu öğrenilen Gazi Alp Erken’in tesislere girişi yasaklandı.

“TAKTİK SIZINTISI” ARAŞTIRMASI

Erol Bulut, Eyüpspor karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada, “Geçen hafta Başakşehir maçından önce bütün bilgilerimizi kulüp içinden birisi rakip takıma aktarmış. Bu durum bu maçtan önce de yaşandı” ifadelerini kullanmıştı. Başakşehir ve Eyüpspor cephesi iddiaları hızla yalanlarken, kulüp içinde “taktik sızıntısı” araştırması başlatıldı.

Erol Bulut Basın Toplantısı

ERKEN SUÇLAMALARI REDDETTİ

Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ertuğrul Gün'ün haberine göre; iddialarda, taktik bilgileri dışarı sızdıran kişinin, Antalyaspor’da uzun süredir görev yapan berber Gazi Alp Erken olduğu öne sürüldü. Erken’in Nuri Şahin’le dostluğu öne sürüldü ve tesislere girişi yasaklandı. İddiaların ardından konuşan Gazi Alp Erken suçlamaları reddetti.

Gazi Alp Erken Antalyaspor Berberi

GÜNAH KEÇİSİ OLARAK BENİ SEÇTİLER

Kulüpte 20 yıldır görev yaptığını belirten Erken, “Bu iddialar gerçeği yansıtmıyor. Bunlar tamamen iftira. Ben bu kulübün içerisinde 20 yıldır varım. Onlar ve başkaları yokken ben vardım. Ben bu kulübün ekmeğini yedim nasıl böyle bir ihanet yaparım. Bunu asla kabul etmiyorum. Bence kendi içlerinde olan sızıntıları ortaya çıkaramadıkları için günah keçisi olarak beni seçtiler. Nuri hoca benim 3 yıllık dostum.” dedi.

Gazi Alp Erken Antalyaspor Berberi 2

BUNLAR ÇOK YANLIŞ AÇIKLAMA

Nuri Şahin gibi pek çok kişi ile dostluğu olduğunu ifade eden Erken, “Personel ile bile görüşüyor. Başka yerlere bakmaları gerekir. Ben bir berber olarak nasıl bilgi sızdırırım. Taktik bilgileri bilmek benim elimde değil. Ben antrenman izlemiyorum. Eğer ben bunları veriyorsam içeriden birilerinden alıyorum. Demek ki içeriden birisi veriyor. Ama asla böyle bir şey yok. Bir insan yemek yediği kaba tükürmez. Bunlar çok yanlış açıklama. Ben günah keçisi olmam. Bir insan evine nasıl giremez ise ben de tesislere giremiyorum. Ben bunları affetmeyeceğim. Bana bir iftira atıldı. Yanlış yaptılar.” dedi.

Rıza Perçin Ve Erol Bulut Imza Töreni (1)

Kaynak: ANTALYA KÖRFEZ GAZETESİ-ERTUĞRUL GÜN