İş insanı Cem Koç, Antalyaspor A.Ş. Başkanı Rıza Perçin’in görevine devam etme kararına destek verdiğini açıkladı. Yazılı açıklama yapan Koç, Antalyaspor’un geleceği adına atılan her adımı dikkatle takip ettiğini belirterek, “Sayın Rıza Perçin’in almış olduğu devam kararında sonuna kadar yanında olduğumu belirtmek isterim” dedi.
"DEVAM KARARINDA SONUNA KADAR YANINDAYIM"
Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Antalyasporumuzun geleceği adına atılan her adımı ve taşınan her sorumluluğu büyük bir dikkat ve önemle takip ediyorum. Bu doğrultuda, Antalyaspor A.Ş. Başkanı Sayın Rıza Perçin’in almış olduğu devam kararında sonuna kadar yanında olduğumu belirtmek isterim.”
"MÜCADELENİN YANINDA YER ALIYORUM"
Antalyaspor’un önümüzdeki sezonda hak ettiği yerlere gelmesi için bu yolda kendisinin sonuna kadar destekçisi olacağını ifade eden Koç, “Elimden gelen ne varsa, tüm gücümle Antalyaspor için mücadele edeceğim.Bu süreçte, Antalyaspor A.Ş. Başkanı Rıza Perçin ve Antalyaspor Derneği Başkanı Sayın Mustafa Ergün’ün gösterdiği mücadelenin yanında yer alıyorum.” sözlerine yer verdi.
"TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HERKESİN..."
Koç, “Ancak önemle belirtmek isterim ki; benim bu duruşum ve desteğim kişilerden ya da isimlerden tamamen bağımsızdır. Yarın yönetimler değişse, isimler farklılaşsa bile benim Antalyaspor’a olan desteğim ve inancım asla sarsılmayacaktır. Benim tek bir gayem, tek bir bağlılığım var; o da renklerine ve armasına büyük bir tutkuyla bağlı olduğum Antalyaspor’dur. Sevdam şahıslara değil, sadece ve sadece kutsal armayadır. Antalyaspor’un başarısı için taş üstüne taş koyan herkesin destekçisi ve hısımı olmaya, yolumuza çomak sokan herkesin hasımı olmaya; bu renklere gönül veren herkesle omuz omuza yürümeye devam edeceğim.” sözlerine yer verdi.





