İktidara yakınlığı ile bilenen Türkiye Gazetesi’nin yazarı olan Cem Küçük, katıldığı bir televizyon programında tutuklu CHP’li başkanlar için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Küçük, adı yolsuzluk ile anılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP'den kovulması gerektiğin vurguladı.

“NEDEN PARTİDEN ATILMIYORLAR?”

Şu ana kadar gerçekleş operasyonlardan dolayı 500’e yalın kişinin tutuklandığına dikkat çeken Küçük, “CHP, bugün yolsuzlukla anılıyor. Rüşvetle anılıyor hırsızlıkla anılıyor… 500 kişi tutuklu! Bunları parti neden atmıyor? Muhittin Böcek’i at o zaman. Onunla ilgili rüşvet iddiası var. İmamoğlu’nu atsın! Zeydan Karalar’ı at! Benim aldığım maaş belli. Yarın öbür gün biri benim altımda 10 milyon TL’lik bir araba görürse savcı beni çağırıp, ‘Sen bunu nerden buldun?’ demeli. Belediye başkanı MASAK Raporu’nda 870 tane daire mülk edinmiş adama savcının ‘Gel’ demesi lazım” dedi.

Veli Ağbaba Muhittin Böcek’in son durumunu paylaştı: Ölümüne yol açabilir…
Veli Ağbaba Muhittin Böcek’in son durumunu paylaştı: Ölümüne yol açabilir…
İçeriği Görüntüle

Canlı Yayın

NE OLDU?

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "rüşvet" soruşturmasında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, eski gelini ve yurt dışındaki oğlu hakkında gözaltı kararı gerçekleştirildi. Başkan Böcek ifadesinin ardından tutuklanırken, gelini serbest bırakıldı. Yurt dışında bulunan oğlu Gökhan Böcek ise yakalanamadı. Gökhan Böcek daha sonra kente gelerek havalimanında teslim olmuştu. Operasyonların zamanla çapı genişledi ve iş insanlarının yanında eski Antalya İl Emniyet Müdür İlker Arslan da dahil olmak üzere çok sayıda kişi tutuklandı. Bu süreçte Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), tarafından Antalya’daki 41 şirkete kayyum atandı. Süreç ise hala devam ediyor.

Muhittin Böcek Ukome Toplantısı

Muhabir: TAHSİN CAN ÖNALP