Isparta'da 2. Amatör Ligi play-off maçında, "Sporda şiddet ne zaman son bulacak?" dedirten olaylar yaşandı. Isparta Milli Egemenlik Spor Kompleksi'nde dün oynanan maçta Küçük Hacılar 32 Spor ile Bezirganspor karşı karşıya geldi.

TEKME TOKATLI KAVGA!

Bezirganspor'un 5-4 üstünlüğüyle sona eren maç sırasında tribünde bulunan taraftarlar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme ve tokatlı kavgaya dönüştü. Çıkan olaylarda 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde taraftarların birbirini darp ettiği anlar yer aldı.

"TASVİP ETMİYORUZ"

Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nurettin Akgül, "Sporda bu tür olayları tasvip etmiyoruz. Bir daha bu olayların yaşanmaması temenni ediyoruz" dedi.

Kaynak: DHA