Kepez’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, müzik ve marşların eşlik ettiği konser programıyla devam etti. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 29 Ekim’de yapılması planlanan konser, 30 Ekim’de Hasan Doğan Stadyumu’nda düzenlendi. Türkiye’nin sevilen rock gruplarından maNga’nın sahne aldığı etkinlikte binlerce Antalyalı bir araya geldi. Ellerinde Türk bayraklarıyla stadyumu dolduran vatandaşlar, marşlara hep birlikte eşlik etti. Ay yıldızlı bayrakların kırmızı beyaz renklere bürüdüğü alanda maNga’nın sevilen şarkılarıyla coşku arttı. Konser sırasında binlerce kişinin cep telefonlarının ışıklarını yakmasıyla Hasan Doğan Stadyumu’nda dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı. Kepez’de Cumhuriyet’in 103’üncü yılı, müzik ve kutlamalar eşliğinde yaşandı.

KEPEZ’DE CUMHURİYET’İN 103’ÜNCÜ YILINA YOĞUN KATILIM

Cumhuriyet konserine katılan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, vatandaşlarla birlikte bayram coşkusunu paylaştı. Konuşmasında Cumhuriyet’in bir milletin bağımsızlık iradesiyle kurulduğunu belirten Kocagöz, 103’üncü yıl kutlamalarını büyük bir gurur ve mutlulukla gerçekleştirdiklerini söyledi. “Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun" diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Kocagöz, “Cumhuriyetimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bir milletin bağımsızlık iradesiyle kuruldu. Büyük fedakarlıklarla kazanıldı. Milletimizin kararlılığı ile bugünlere ulaştı. Cumhuriyet demek eşitlik demektir, özgürlük demektir, kardeşlik demektir. En çok ihtiyacımız olan hukuk ve adalet demektir. Bizlere düşen görev bu büyük mirasa sahip çıkmak ve gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır. Bunun için çok çalışmalı, çok üretmeli ve ülkemizi her alanda ileriye taşımalıyız. İşte, biz de Kepez'de bu anlayışla çalışıyoruz. Çocuklarımızın geleceği için, gençlerimizin hayalleri için ve hemşehrilerimizin huzuru için çalışıyoruz. Belediyecilik sadece yol yapmak, park yapmak değildir. Kepez'i daha güçlü daha yaşanabilir ve geleceğe daha hazır bir kent yapmak için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kepez’de Cumhuriyet Coşkusu Manga Ile Zirve Yaptı1 (1)

BAŞKAN KOCAGÖZ’DEN GENÇLERE CUMHURİYET EMANETİ MESAJI

Konuşmasında gençlere de seslenen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Cumhuriyet’in gelecek nesillere aktarılmasında gençlerin sorumluluğuna dikkat çekti. Bilim, eğitim, sanat ve üretimin önemini vurgulayan Kocagöz, gençlerin hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir gelecek hazırlamanın görevleri olduğunu ifade etti. Kocagöz, "Sevgili gençler; Atatürk, Cumhuriyeti sizlere emanet etti. Bu emaneti korumak bilimle, eğitimle, sanatla ve üretimle daha ileriye taşımak sizlerin elinde. Bizim sorumluluğumuz da sizlere hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir gelecek hazırlamaktır. Çünkü gençlerine güvenen bir ülkenin geleceği de güçlü olur. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, milli mücadelenin kahramanlarını, bu toprak için canını kanını veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Onların bizlere bıraktığı emaneti kararlılıkla koruyacağız. Cumhuriyetimizin ışığını gelecek nesillere taşıyacağız. Bu meydanı dolduran coşkumuzu ve heyecanımızı paylaştığımız tüm hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyetimizin 103'üncü yılı kutlu olsun" diye konuştu.

Kepez’de Cumhuriyet Coşkusu Manga Ile Zirve Yaptı1 (2)

MANGA GRUBUNA ANTALYA’YI SİMGELEYEN ATATÜRK MASKI HEDİYE EDİLDİ

Konserin ardından Başkan Mesut Kocagöz, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılarak sahne alan maNga grubuna teşekkür etti. Kocagöz, gruba Antalya’yı simgeleyen ve kentin girişinde bulunan Atatürk maskının yer aldığı bir tablo hediye etti.

Kepez’de Cumhuriyet Coşkusu Manga Ile Zirve Yaptı1 (4)

Kaynak: Haber Merkezi