Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı, Başkan Vekili Bayram Ali Çeltik başkanlığında toplandı. Toplantıda önergelerle birlikte 171 gündem maddesi görüşüldü. Yapılan toplantıda 5 Temmuz 2025 tarihinde Antalya’da gerileşen rüşvet operasyonları sonucu tutuklanan ve 64 gündür Döşemelatı L Tipi Cezaevi’nde kalan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in mektubu okundu.
MUHİTTİN BÖCEK’İN MEKTUBU OKUNDU
CHP Grup Başkan Vekili Kızılca, Antalya’nın seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Meclise gönderdiği mektubu okudu. Muhittin Böcek, mektubunda şu ifadelere yer verdi:
“Haksız bir iddia nedeniyle şu an aranızda olmasam da kalbim sizlerle atıyor. Adaletin en ya da geç tecelli edeceğine olan inancım tamdır. Gerçeklerin en geç ortaya çıkmak gibi bir özelliği vardır. Bunu çok iyi biliyorum. Gerçekler ortaya çıktığında yine beraber olacağız. Yine yan yana Antalya’mız için çalışacağız. Bu vesileyle başta başkan vekilimiz olmak üzere değerli meclis üyelerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve Antalya’nın dört bir yanındaki hemşerilerime en derin sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Birlikte bu güzel şehri daha yaşanabilir, daha adil ve daha güçlü kılmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Sevgiyle kalın. Adalette kalın. Cumhuriyetle kalın. Atatürk’le kalın.”