Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, yayımladığı resmi mesajla Antalya genelindeki tüm okullarda ara tatil döneminin resmen başladığını duyurdu. Yoğun ve verimli bir eğitim-öğretim sürecinin geride kaldığını belirten Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, bu yılki tatilin Ramazan Bayramı ile aynı döneme denk gelmesinin öğrenciler ve aileler için eşsiz bir fırsat sunduğunu vurguladı.
RAMAZAN ETKİNLİKLERİNE DİKKAT ÇEKTİ
Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Maarifin Kalbinde Ramazan" etkinliklerine değinen Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, bayramın manevi ikliminin ara tatille birleşmesinin önemine değindi. Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, bu sürecin yardımlaşma, dayanışma ve büyükleri ziyaret etme gibi değerlerin pekiştirilmesi için en güzel vesile olduğunu ifade ederek, çocukların bu müstesna günleri aileleriyle en güzel şekilde geçirmelerini temenni etti.
ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE KRİTİK TATİL ÖNERİLERİ
Ara tatillerin sadece bir dinlenme değil, aynı zamanda doğayla ve sanatla buluşma fırsatı olduğunu hatırlatan Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, öğrencilere kitaplarla daha fazla vakit geçirmeleri tavsiyesinde bulundu. Antalya'nın eşsiz doğasında sevdikleriyle vakit geçirecek olan eğitim camiasına seslenen Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, büyük bir özveriyle çalışan öğretmenlere ve desteklerini esirgemeyen velilere teşekkürlerini sundu. Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş mesajını, tüm eğitim ailesinin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek ve tatil sonrası okullarda aynı azimle buluşma dileğiyle sonlandırdı.




