Barcelona ve İspanya Milli Takımı ile sayısız başarıya imza atan Sergio Busquets, profesyonel futbol kariyerinin ardından Antalya’da tatil yaptı. Ailesiyle birlikte Antalya’ya gelen dünyaca ünlü eski futbolcu, konakladığı lüks otelden yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Arda Güler Antalya'da coştu! Mustafa Sandal'la 'Aya Benzer'i söyledi
Arda Güler Antalya'da coştu! Mustafa Sandal'la 'Aya Benzer'i söyledi
İçeriği Görüntüle

SERGIO BUSQUETS’İN TERCİHİ ANTALYA OLDU

Futbol kariyerini noktalama kararı alan Sergio Busquets, tatil için Antalya’yı tercih etti. 16 Temmuz 1988 doğumlu olan İspanyol yıldız, kariyerinin son döneminde Inter Miami forması giymişti. Inter Miami, Busquets’in 2025 MLS sezonunun sonunda futbolu bırakacağını daha önce duyurmuştu. Ailesiyle birlikte Antalya’ya gelen Busquets, kentteki lüks otellerden birinde konakladı.

Barcelona’nın Unutulmaz Yıldızı Antalya’da! (3)Körfezzxç

ANTALYA’YI ‘CENNETTEN BİR KÖŞE’ OLARAK TANIMLADI

Antalya’daki tatilinden memnun kalan Busquets, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kent için övgü dolu ifadeler kullandı. Ünlü futbolcu paylaşımında Antalya’yı “cennetten bir köşe” olarak nitelendirirken, tatilinin kendileri için unutulmaz anılara dönüştüğünü belirtti. Busquets ayrıca konakladıkları otele teşekkür ederek, tatilleri boyunca her dakikadan keyif aldıklarını ifade etti.

Barcelona’nın Unutulmaz Yıldızı Antalya’da! (2)Körfezzxç

BARCELONA’DA TARİHE GEÇTİ

Sergio Busquets, profesyonel futbol kariyerinin büyük bölümünü Barcelona’da geçirdi. Katalan ekibinde 722 resmi maça çıkan İspanyol futbolcu, kulüp tarihinin en başarılı orta saha oyuncularından biri oldu. Barcelona formasıyla 3 UEFA Şampiyonlar Ligi, 9 La Liga, 7 Kral Kupası, 7 İspanya Süper Kupası, 3 UEFA Süper Kupası ve 3 FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Busquets, toplam 32 kupayla kulüp tarihine geçti.

İSPANYA İLE DÜNYA VE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Busquets, İspanya Milli Takımı ile de önemli başarılara imza attı. Deneyimli orta saha oyuncusu, 2010 FIFA Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Şampiyonası’nı kazanan kadrolarda yer aldı.

Muhabir: HATİCE AKKILIÇ